Żużlowy Menager
Moderator
Chciałbym wszystkich poinformować, że oficjalnie rezygnuje z gry w menadżerach żużlowych, nawet na moim, który tworzymy z Delejtem (sory Del : *). Moja decyzja nie ulega zmianie, głównym powodem mojej decyzji jest to, że odniosłem życiową porażkę na menadżerze, który mnie wychował.
Wszystkim życzę jak najlepszych wyników a Delejtowi, żeby jego menadżer odniósł wielki sukces
Proszę też Administratorów o to, żeby nie usuwali mi konta.
Aż się łezka zakręciła...
Żółw Nindża
No szkoda Speedi, że rezygnujesz
ale nasze ostatnie dni nie byly najlepsze.
Nie mogliśmy jakoś się dogadać i wogóle...
Konta oczywiście Ci nie usunę.
Trzymaj się !
[Administrator]_Czikita napisał:
No szkoda Speedi, że rezygnujesz
ale nasze ostatnie dni nie byly najlepsze.
Nie mogliśmy jakoś się dogadać i wogóle...
Konta oczywiście Ci nie usunę.
Trzymaj się !
Nom trzymaj się
VIP
Speed nie rezygnuj !!!!!! Wolałbym zebys został nawet mozesz mniej udzielac ale zabys był z nami !!!
Moderator
Oczywiście będę się od czasu do czasu udzielać, ale po prostu nie będę grać
Administrator
Ty gnoju... :<
Szkółkowicz
Szkoda Speed ale trudno.
Moderator
Chciałbym wszystkich poinformować, że mój brat wyjeżdża do Anglii i nie wiadomo na ile, Czikita w tej sytuacji poprosił mnie o to, żebym poprowadził RKM, tak więc podjąłem się tego.
Wiem, że miałem już nie grać, ale to jest taka wyjątkowa sytuacja, ale jak ktoś będzie miał coś przeciwko, to oczywiście nie będę sprawiać problemów i odejdę
SpeedBlue napisał:
Chciałbym wszystkich poinformować, że mój brat wyjeżdża do Anglii i nie wiadomo na ile, Czikita w tej sytuacji poprosił mnie o to, żebym poprowadził RKM, tak więc podjąłem się tego.
Wiem, że miałem już nie grać, ale to jest taka wyjątkowa sytuacja, ale jak ktoś będzie miał coś przeciwko, to oczywiście nie będę sprawiać problemów i odejdę
Ja nie mam nic przeciwko
Szkółkowicz
Nom ja tez.
VIP
Witamy ponownie.